Eva - Konobarica a la carte, Tučepi

Započela sam svoju karijeru u Bluesunu 2017 g. Prvo sam radila u novorenoviranom hotelu u Tučepima TUI BLUE Jadran*****, zatim u Mariji Bistrici u Bluesun hotelu Kaj**** i sada radim u a la carte restoranu na poznatoj Tučepskoj šetnici, restoran Kaštelet****.

Bluesun mi je pružio raznolike mogućnosti! Tijekom zime skupila sam iskustvo u hotelu Kaj**** (a la carte restoran Academia i hotelski restoran Bistricza) na raznim proslavama poput vjenčanja, krstitkama, seminarima i sl. Ovo ljeto sam se odlučila na rad u a la carte restoranu Kaštelet. Najdraži dio rada mi je vidjeti da je gost zadovoljan.

Bluesun mi pruža sigurnost, stalni posao na domaćem terenu, mogućnost napredovanja, mogućnost razvijanja novih vještina i znanja, poticajna primanja i samu motivaciju da ne moram otići u Irsku! Preporučam Bluesun zbog sigurnih i poticajnih primanja, stalnog ugovora, dobre i ugodne radne atmosfere te mogućnosti napredovanja i učenja.

Ako ste novi i zanima Vas kako napredovati u Bluesunu, put do napretka je: proaktivnost, zalaganje i kolegijalnost.

„Okružena sam vrhunskim kolegama i vrhunskim stručnjacima u svom poslu od kojih mogu puno naučiti i čast mi je ovdje raditi.“Postani i ti dio uspješnog Bluesun tima, prijavi se putem našeg online formulara ili pošalji svoj životopis na e-mail ljudski.resursi@bluesunhotels.com

vrh stranice