Najčešća pitanja i odgovori o poslovima u Bluesun grupaciji

1) Gdje se mogu prijaviti?

Molimo Vas pošaljite nam svoj životopis na ljudski.resursi@bluesunhotels.com ili putem naše online prijave. Također nas možete kontaktirati na 01 644 2259, ali Vas molimo da svakako pošaljete Vaš životopis prije ili poslije telefonskog razgovora.

2) Kolika je plaća?

Ovisi o Vašem radnom iskustvu i poziciji za koju se prijavljujete. Kad stupite u kontakt s našim kolegama na destinacijama, bit ćete detaljno upućeni u sve uvjete zapošljavanja.

3) Mogu li se prijaviti ako sam strani državljanin?

Svi kandidati su dobrodošli prijaviti se za posao u Bluesunu. Dapače, potičemo različitosti!

4) Koliko dugo traje sezona kod vas?

Bluesun hoteli otvoreni su otprilike od Uskrsa svake godine do otprilike početka 11. mjeseca. Bluesun hotel Kaj**** koji se nalazi u Hrvatskom zagorju u Mariji Bistrici i hotel Velaris u Supetru rade tijekom cijele godine.

5) Može li doći moja obitelj sa mnom?

Može ako će oboje supružnika biti zaposleni u Bluesunu, no u suprotnom to nije moguće.

6) Zapošljavate li osobe s invaliditetom?

Da

7) Kada ćete mi javiti povratnu informaciju?

Iz našeg sjedišta u Zagrebu prosljeđujemo Vaš životopis našim kolegama na hotelskim destinacijama po potrebi. Nakon toga, ukoliko naši kolege s destinacija imaju potrebu za Vašim profilom, oni će Vas povratno kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

8) Prijavljujete li radnike?

Da, radimo sve u skladu sa zakonom. Svi naši radnici su prijavljeni i primaju točnu i redovnu plaću.

9) Što je preraspodjela?

Ukoliko radite prekovremene sate, isplaćujemo Vam sve prekovremene radne sate nakon sezone.

10) Postoji li mogućnost zaposlenja i izvan sezone?

Za poslove izvan sezone možete nam uvijek poslati otvorenu molbu online ili mailom na ljudski.resursi@bluesunhotels.com. Kontaktirat ćemo vas povratno po potrebi što se tiče poslova izvan sezone. Što se tiče stalnih sezonaca, svaki naš zaposlenik koji je radio u sezoni minimalno 6 kontinuiranih mjeseci i zainteresiran je za rad u Bluesunu i sljedeću godinu, može kroz mjeru "stalni sezonac" osigurati da 12 mjeseci ima osigurana primanja te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

11) Pružate li edukacije?

Pružamo edukacije uvođenja u rad pri zapošljavanju svim našim novim djelatnicima kroz razrađen sustav mentorstva kojim se osigurava brzo i olakšano učenje u novoj radnoj okolini. Osim toga, organiziramo vlastitu Bluesun akademiju nakon svake sezone koja je za naše zaposlenike potpuno besplatna.
vrh stranice