Jelena - Pomoćna kuharica, Bol

Kuharica sam po struci i dolazim iz Splita. Bila sam stipdendistica godinu dana i nakon završetka srednje škole dobila sam ugovor za rad na 12 mjeseci u Bluesun hotelu Elaphusa**** u Bolu na Braču. Pomažem u kuhinji, ali privikavam se na tavu i ulazim u posao kuhara što me veseli.

Mentorski sustav je odličan, stvarno smo zadovoljni! Primali smo stipendiju 12 mjeseci svaki mjesec isti dan, točno u sat takoreći.

Ovo je za mene jedan dobar način privikavanja na samostalnost.

Mogu reći da sam stvarno dosta naučila - što od brzine rada, do raznih stručnih znanja, a došla sam ovamo s gotovo nikakvim praktičnim iskustvom. Stipendiranje bih preporučila svima, vidim napredak kod sebe, već nakon tri tjedna. Mentori imaju i vremena i živaca za nas, stvarno su dobri prema nama i svakoj situaciji kada nam nešto nije jasno imamo koga pitati. Preporučila bih Bluesun zbog učenja, mogućnosti usavršavanja i napredovanja u karijeri i stvarno se može postići dosta toga.

Kako je raditi u Bolu na Braču?


„Sve je tip-top, kako treba biti. Dobra kolegijalnost, nema svađa između kolega, nema napetosti na poslu, nema loše vibre, dosta se može naučiti i pošto je velika kužina stvarno ima dovoljno mjesta za svakoga. U Bolu je odlično, to je mjesto koje pruža dosta toga za vidjeti i doživjeti.“

Preporuke za slobodno vrijeme

Uvijek imamo dovoljno vremena za odmor! Lijepo je nakon posla otići prošetati po ovoj šetnici koja vodi do našeg hotela jer je stvarno predivna. A ima i dobrih plaža, ima stvarno dosta lijepih mjesta za obići. Bol me je oduševio, znači ne mogu vjerovati da u ovakvom nekom malom mjestu ima toliko lijepih stvari za vidjeti!

Hashtag s kojim biste opisali Vaše iskustvo do sada u Bluesunu?

„Hashtag amazing, samo to. #Amazing. Zaista nema riječi s kojima bih mogla to opisati, oduševljena sam sa svime, od samog posla do kolega pa i do smještaja“.


Postani i ti dio uspješnog Bluesun tima, prijavi se putem našeg online formulara ili pošalji svoj životopis na e-mail [email protected]

vrh stranice