Prvi hotel za djelatnike u Hrvatskoj - hotel Zadvarje

Hotel ima 150 dvokrevetnih soba s kupaonicama, opremljenih klima uređajem, televizorom i WiFi-em, a prostire se na površini od 4 000 m2. Ova investicija je bila vrijedna oko 2 milijuna eura.

Prvi stanari su počeli useljavati u proljeće 2018. Kako bi im boravak bio što ugodniji, čistačice se brinu za higijenski standard hotela, peru i glačaju odjeću i posteljinu stanarima kojima se tri puta dnevno dovoze topli obroci.

Našim sezonskim djelatnicima smještenima u Zadvarju organizirali smo prijevoz više puta dnevno, sve do ponoći, kako bi što jednostavnije mogli doći do mjesta rada, a mogli su ga koristiti i u svoje slobodno vrijeme, za odlazak na plažu i slično.

Među prvim koji su uselili u Zadvarje bila je Mostarka Ivana Bošnjak, koja već drugu sezonu radi u Bluesunu kao konobarica u baru hotela SENTIDO Bluesun Berulia.

"Imam svoj kutak za sebe, sve je uredno i čisto te imamo ručak i večeru osigurane. Osim što imamo čiste i novouređene dvokrevetne sobe s LCD televizorom, imamo i sobu za druženje gdje možemo popiti kavu, družiti se, kartati ili igrati playstation."

Ulaganje u zaposlenike i briga o njima jedna je od naših obveza kao odgovornog poslodavca, a zadovoljstvo i dojmovi kolega koji su prvi put boravili unutar našeg novopostavljenog standarda personalnog smještaja potvrda su da smo na pravom putu – stoga planiramo ulaganja u slične objekte i na drugim destinacijama.

 

 

vrh stranice